Антицелулитен масаж

продължителност от 45 - 60 минути

Антицелулитна терапия чрез импулсни токове - за разграждане и разпадане на целулитните депа, мускулна стимулация за оформяне на фигурата с общо въздействие върху подкожната мастна тъкан.

Антицелулитен масаж +Пресотерапия

продължителност около 60 минути

Терапията активира пасивната част на кръвообръщението и стимулира дренажа на токсините към прочистващите органи, повишава еластичността на кожата и активира жизнеността на тъканите. Препоръчва се при целулит , затлъстяване, при тежест и умора, в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците, за обща дезинтоксикация на организма. Особено ефективен за възстановяване след раждане. Осигурява обща релаксация и цялостно възтансовяване на организма.

АЛГАМАТЕР - Антицелулитна аромотерапия с ретинол и червени водорасли

продължителност около 60 минути

Алгаматер е ефективен метод за лечение на целулит и локализирани мастни натрупвания. Терапията се състои от 4 продукта, които стягат, изглаждат, дренират и еластифицират кожата. Стимулира изхвърлянето на токсини и течности. Създава усещане за релакс и комфорт. Прилага се по всяко време на годината.

CRIO BANDAGE - Криотерапия с бандажи за подути(уморени) крака и повърхностни капиляри

продължителност около 30 минути

Бандажа е напоен с екстракт от специални билки, които охлаждат и намаляват отока на краката. Терапията е подходяща за летните месеци.


ФРИЗЬОРСТВО
МАСАЖ
КОЗМЕТИКА ТЯЛО
МАНИКЮР
ПЕДИКЮР
СОЛАРНО
СТУДИО
КОЗМЕТИКА
ЛИЦЕ
ФОТО-
ЕПИЛАЦИЯ
РАДИОЧЕСТОТЕН
ЛИФТИНГ
КОЛА МАСКА

  Всички права запазени © 2010 Разработено от Ирида Дизайн ООД